Project omschrijving

Bindweefsel massage/cupping

De cupping massage wordt uitgevoerd met siliconen vacuüm cups van Bellabaci en heeft een ontspannende en helende werking. Door het creëren van de zuigende werking worden afvalstoffen afgevoerd, maakt het verklevingen los en lift het bindweefsel. De massage stimuleert ook de bloedtoevoer naar de spieren en de huid. Het effect is dat het lichaam zichzelf ontgift.

Cupping wordt op veel verschillende manieren toegepast. Zo heb je staande cupping met de bekende donkere plekken en bewegende cupping. In de salon maak ik gebruik van bewegende cupping. Deze behandeling is vooral voor cosmetische doeleinden zoals cellulite, verstevigen van de huid en het verbeteren van de doorbloeding.

In het gezicht gebruik ik kleinere cups voor huidverjonging en rimpelvermindering. Met cuppen wordt de fibroblast gestimuleerd hetgeen de aanmaak van collageen en elastine bevordert en daardoor voor versteviging zorgt.

Kortom een heerlijke en huidverbeterende massage.

Hoe voelt een cupping massage?

De meeste klanten ervaren vaak een tinteling en diepe warmte tot lang na de behandeling. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie. In sommige gevallen kan er een  diepe cup kiss ontstaan (kleine rode/paarse verkleuring). Dit trekt na verloop van tijd weer weg.

Resultaat: een mooie gladde, doorbloede en verstevigde huid.

  • Lichaam 30 minuten – €34,50

  • Lichaam 45 minuten – €50,00

  • Gelaat 30 minuten – €34,50

BOEK EEN BEHANDELING
PRIJSLIJST