Aromatherpy is centuries old

Shiatsu helpt ons de symptomen van heel wat gezondheidsklachten te verzachten en succesvol te behandelen. Dat is zowel van toepassing op klachten van lichamelijks als van geestelijke aard. Shiatsu is op vele punten vergelijkbaar met accupunctuur. De klassieke acupunctuurpunten worden niet met naalden maar door aanraking of druk met de vingers, handen, voeten of ellebogen van de therapeut behandeld. Massage van de energiebanen of meridianen wordt ook vaak toegepast.

Use all your senses

Fugit tritani mei ea, ut vim esse dicunt perpetua, adhuc detracto luptatum et sea. Eam te cibo dicat consul, altera instructior sit ne. Pri an tale idque reformidans, pri ea sumo oportere indoctum. Ut graeco tamquam moderatius quas pertinax tractatos eum te vidit nemore vituperatoribus usu, possim suscipiantur comprehensam mea in. Ea dico doctus interesset per, no sit quod tale volutpat. Fugit tritani mei ea, ut vim esse dicunt perpetua, adhuc detracto luptatum et sea. Eam te cibo dicat consul, altera instructior sit ne.

Each scent has a unique personality

Fugit tritani mei ea, ut vim esse dicunt perpetua, adhuc detracto luptatum et sea. Eam te cibo dicat consul, altera instructior sit ne. Pri an tale idque reformidans, pri ea sumo oportere indoctum. Ut graeco tamquam moderatius quas pertinax tractatos eum at:

  • Alienum accumsan menandri ad, in habeo nobis eam accumsan
  • Menandri ad, in habeo nobis an posse ubique vim, probatus sadipscing
  • Saperet constituam mei ad, te per cibo suavitate intellegat, nec ponderum

Te vidit nemore vituperatoribus usu, possim suscipiantur comprehensam mea in. Ea dico doctus interesset per, no sit quod tale volutpat. Fugit tritani mei ea, ut vim esse dicunt perpetua, adhuc detracto luptatum et sea. Eam te cibo dicat consul, altera instructior sit ne.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

BOOK NOW